Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Hits

Found 1 items


n/a
Published:
2016 . - Book . - 139 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
I denne boken finner du oppskrifter på hvordan du lager alt fra sennep, hoisinsaus og karripasta, til tacokrydder, pickles og tunisisk harissa. En lager dem enkelt hjemme ved å koke, blande, fermentere og lagre. Hverdagswoken blir mye bedre med hjemmelaget østerssaus, vinaigretten mer spennende med hjemmebrygget eddik, og du kan imponere gjestene dine med din egen chilisaus. Caroline Dafgård Widnersson er kokk og matstylist. Omtalen er utarbeidet av BS.
Item location:
641.6 W
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Mer smak : hjemmelaget fra aiol
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives
Use this URL to reference this search on a webpage: